Mil etter mil - en podcast om bil-logo

Mil etter mil - en podcast om bil

Arts & Culture Podcasts

Endelig en podcast for deg som elsker bil (eller bare er litt interessert og nysgjerrig). Håkon Sæbø lever av å teste de nyeste og feteste bilene, enten de går på strøm, bensin eller diesel for Finansavisen. Marius Mørch Larsen liker eldre biler og dumme prosjekter, som han stadig roter seg inn i. Tilsammen blir det ukentlige bildiskusjoner, som sporer mer eller mindre av, og de beste og verste oppdagelsene fra finn.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Location:

United States

Description:

Endelig en podcast for deg som elsker bil (eller bare er litt interessert og nysgjerrig). Håkon Sæbø lever av å teste de nyeste og feteste bilene, enten de går på strøm, bensin eller diesel for Finansavisen. Marius Mørch Larsen liker eldre biler og dumme prosjekter, som han stadig roter seg inn i. Tilsammen blir det ukentlige bildiskusjoner, som sporer mer eller mindre av, og de beste og verste oppdagelsene fra finn.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Language:

English


Episodes

Hjem til jul, men i hvilken bil?!

12/8/2023
Marius og Håkon snakker om pepperkaker, jul og hvilke biler som passer i julefilmer. Det beveger seg i full fart mot noe du ikke hadde tenkt på, og rundes av med en Mercedes-konklusjon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:45:31

Bonus: Tøff lyd – tøff pickup

12/7/2023
Ford Range Raptor med V6 og fire (!) forskjellige settinger for eksoslyd er en bil utenom det vanlige. Liker ikke pickup, sier du? Denne bilen kan endre på slike holdninger og selv Marius er på gli. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:30:22

Marius har kjøpt ny bil, men du gjetter aldri hvor mange dekk som er punktert

12/6/2023
Kan et kjennemerke være trivelig? Hvor viktig er det at slikt er originalt og hva har det med NRK-ansatte å gjøre? Minst like viktig er det at Marius har kjøpt nok en bil og den er det selvfølgelig masse galt med. Er han bekymret? Hør episoden så får du svar på alt sammen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:47:15

Bonus: Broncosaurus i Sørkedalen

12/1/2023
Ford Bronco er av en eller annen merkelig grunn kommet til Norge. (Kjøre)hanskene passer ikke, men bilen har en snikende sjarm det er vanskelig å ikke like. Det er imidlertid én ting hverken Marius eller Håkon liker. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:28:45

Hvilken av disse fem BMW-ene skal velges?

11/30/2023
Hva utgjør en god bilnøkkel? Marius og Håkon prøver å finne svar. En lytter lurer på hvilken halvgammal BMW han skal velge – også det finner Marius og Håkon svaret på, selvfølgelig etter en god diskusjon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:46:56

Top Gear er dødt – lenge leve Top Gear

11/29/2023
Porsche Panamera er blitt ny, men hvor mye er egentlig skjedd? Top Gear er visst dødt og det mimres i vei. I tillegg blir det en solid diskusjon om Hyundai Ioniq 5 N. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:49:13

BONUS: Kan denne prisen være riktig!? Kia EV9 testet

11/25/2023
Marius og Håkon kjører ikke bare digre Mercedeser. En ny og høyst spennende bil for mange norske familier er den elektriske giganten Kia EV9. Med seks eller syv seter, rekkevidde på over 500 kilometer og voldsomt med bagasjeplass – kan dette være en familievinner? Dette prøver Marius og Håkon å finne ut av, men så var det dette med prisen, da... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:35:04

Bonus: Big Benz til syk pris

11/24/2023
Mercedes-AMG G 63 4x4^2 er et 4,0-liters twin-turbo V8-monster med sideeksos, 585 hestekrefter og et utseende det er vanskelig å ikke la seg fascinere av. Marius og Håkon hiver seg bak rattet for å finne ut hvem denne 2,4 meter høye bilen egentlig passer for. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:27:43

Gjenhør: Niotur fra Helvete

11/23/2023
Marius har dratt på langtur til Trondhiem i en Nio ES8 og det gikk ikke som planlagt. Tvert imot faktisk. Dessuten, SV vil bli kvitt alle dieselbiler (igjen) og Ford Raptor vil ta Norge før det stenger for slikt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:54:01

Håkon-spekk E39 M5, Beste lett brukte EL-SUV og er LED-bar harry eller fett?

11/22/2023
Er det ikke bittelitt fett å ha en LED-bar til å lyve opp HELE skogen? Eller er du bare harry? Og om du får velge likt mot likt, ta du diesel eller elbil? Og hvilke brukte elbil-SUV skal du kjøpe for en mill pluss? Og endelig en skikkelig E39 M5 for salg! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:43:25

Hvilken pølse spiser Mercedes-eiere?

11/16/2023
I denne episoden snakker Marius og Håkon om V8 og V12, i tillegg til å diskutere hvilken veimat det var riktig å hive i seg på 90-tallet, om man kjørte Mercedes. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:46:34

Fransk Taxi eller Queen Latifas Taxi?

11/15/2023
Håkon er i Sør-Korea for å se på Hyundai Ionic 5 N og kjøre tog. Derfor blir det naturlig nok en prat om Luc Bessons Taxi-filmer og et skarpt blikk på den amerikanske remaken. Og Håkons drømme-elbil blir endelig satt i produksjon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:37:26

Pajero-langtur til Ukraina

11/9/2023
Marius brukte helgen på å kjøre tvers gjennom halve europa i en Pajero som har gått 12 ganger rundt jorden. Håkon har på sin side mesket seg med gammel Mercedes og trøfler. Og det blir gode råd til desperate småbarnsforeldre med bilbehov. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:47:26

Ny Volvo SLAKTES

11/8/2023
Hva får en bil til å se skikkelig gammel ut, uten at den egentlig er det? Marius har svaret på dette kompliserte spørsmålet. Autocar har testet Volvo EX30 og regelrett slakter bilen, men på grunn av én spesiell ting og det må selvfølgelig diskuteres. I tillegg blir det en prat om rust på Tesla Model 3 og Ferrari Purosangue-eieren avsløres. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:44:44

Prøvekjørt: Derfor hater og elsker du Tesla Model Y

11/2/2023
Mens bilsalget raser fortsetter nordmenn å kjøpe Tesla Model Y. Hvordan og hvorfor er dette blitt middelklassens "nye Passat" og er den så bra eller forferdelig som hver side av gjerdet mener? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:44:15

HVEM har kjøpt Ferrari-SUV?

11/1/2023
I denne episoden prates det om Ford Excursion med 7,3 liters V8. Marius har fått med seg en snedig content-sak mens Håkon observerer biler med feiljusterte lykter. I tillegg blir det en prat om hyggelige mekanikere og HVEM er det som har kjøpt den nye Ferrari-SUV-en som ble registrert nå i oktober? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:49:06

Oslo Motor Show-walk around

10/27/2023
Årets største samling for bilgale er i gang. Vi snek oss inn dørene før alle andre og gir en walk around av hele messeområdet, fra James Bond-lakkert lastebil, via Supra og Lamborghini til messens minst imponerende bil. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:01:05:29

Bonus: Road trip med kort rekkevidde – Audi SQ8 e-tron

10/27/2023
Marius og Håkon drar beistet Audi SQ8 e-tron ut på motorveien for å finne ut om de tre elmotorene gjør bilen mer imponerende enn en vanlig Q8. Det blir noen saftige betraktninger rundt bilens rekkevidde og selvfølgelig mye annet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:53:11

Vi kjører fast en Unimog

10/26/2023
Verdens kanskje råeste terrenggående lastebil (traktor?) er ingen match for Håkons offroad-egenskaper. Dermed blir det en test av Unimog og deretter både traktorer og gravemaskiner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:49:46

Er bilselgere for lite på?

10/25/2023
Ødelagt Tesla Model S - smart å kjøpe? Og, i dagens episode diskuterer Marius og Håkon Toyotas nye Land Cruiser-konsept som er elektrisk og frister med enorm rekkevidde. I tillegg blir det noen refleksjoner basert på et innspill fra en lytter, som lurer på om bilselgere er for lite «på» om dagen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Duration:00:57:20