Location:

Kosovo, Serbia

Description:

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet www.radioalba.eu. Radio Alba ju ofron program 24 orësh dhe mbulon 90% të rajonit perëndimor të Kosovës (Klinë, Pejë, Istog, Gjakovë, Deqan, Prizren). Radio Alba ka dëgjueshmeri që përfshine një territor me rreth 200 mijë dëgjues. Mediumi ynë i shërben komunitetit vendas dhe më gjerë, duke sjellur informacione për komunën dhe vendin tonë, çfarë ndodh gjatë ditës e mbi të gjitha sesi funksionon demokracia lokale. Në programin e saj, Radio Alba përfshinë emisionin e mengjesit, lajmet ditore, kronika dhe ngjarje nga tereni, intervista në studio, emisione argëtuse, kulturore, sportive, emisione për femije, etj. Radio Alba vazhdon të pasqyroje jetën, brengat, të arriturat dhe problemet e banorëve vendas. Temë e kronikave dhe debateve tona janë edhe aktivitetet, sfidat, problemet dhe të arriturat në Komunën e Klinës dhe me gjerë. Radio Alba është zë i fuqishëm i ndërmarrjeve dhe bizneseve të Klinës dhe rajonit tonë përëndimor të Kosovës, duke prezentuar produktet, ofertat dhe mundësit që ofrojnë tek klientet e tyre.

Language:

English

Contact:

+38339410444