Location:

Albania

Description:

Të gjithë ne që jemi në Gurbet kemi mallin për vendin tonë, për të afërmit tanë,Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja Pikërisht këtë synon të bëjë RadioDielli të krijojë disa momente çlodhëse për gurbetqaret shqiptarë,www.RadioDielli.com

Twitter:

@radiodielli

Language:

Albanian